Osztálykirándulás

Ez a hét az osztálykirándulások jegyében telt.

Voltam a Mátyás-hegyi-barlangban. (A Pál-völgyi-barlanggal szemben van. Kedves grammar nazi olvasóm kedvéért direkt megnéztem a térképen, hogy ha nem is így kell írni, akkor is legyen hova ujjal mutogatnom.) Előtte azt hittem, hogy kissé klausztrofóbiás élmény lesz, de a profi vezetővel a szűk kúszó-mászó járatokban sem volt semmi kellemetlen érzés. Sőt, nagyon izgalmas volt.

Ma pedig Szentendrén voltunk, egyrészt a marcipán múzeumban. Ha az ember felmegy a lépcsőn, akkor rögtön egy üvegkalitkában forgó, életnagyságú marcipán Diana hercegnővel találja szemben magát. Lássuk be, ez elég ütős kezdés, amit tovább cizellálnak a félméteres tini nindzsa marcipán teknősök.

Valamint a mikrocsodák kiállítást is volt szerencsénk megtekinteni. Ennek a kiállításnak a tárgyai egyetlen gyufás-skatulyában elférnének, és mikroszkóppal kell megnézni. Például egy félbevágott mákszembe helyezett Ausztrália, vagy hajszálra írt üzenet.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>